Blogg Maybelline New York

Grabba tag i en THE NUDES

Hej!

Det var ett tag sedan! hur mår ni? 
Jag har haft fullt upp med jobbresor och bröllops planering..

Först ut var västkusten med min fästman. Vi ska gifta oss där så vi åkte ner över påsk, hade lite möten, kollade på kapell, festlokal och inrednings detaljer. Det ska bli SÅÅÅ kul! kan knappt vänta!Sedan stack jag till Spanien med ett utav mina favorit team: Jaclyn Adams, Viktor Nilsson, Csilla Vincefi Nee och Sandrah Hellberg. Vi hade så himla kul och skrattade så mycket att jag hade kramp i magen varje kväll! helt magiskt. Inte nog med att vi hade sjukt roligt ihop så blev det sååå många fina bilder som jag hoppas kunna visa här om en snar framtid och ni kommer även kunna köpa tidningen när den väl hamnar i hyllorna. 

Jaclyn som plåtade under resan tog några fina behind the scenes av mig och Sandrah medan vi gjorde touchups på stranden, man kan nästan se hur kul vi hade ;)

Jag använde THE NUDES paletten och jag måste säga.. I 30 graders värme håller skuggorna grymt bra! och förpackningen är så lätt att ha med sig!.. Grymt! Jag har flera på lager utfall jag är klumpig och råkar ha sönder någon skugga. Då kan jag alltid ta fram en ny palett och köra på, jag är helt besatt! Min absoluta favorit skugga i paletten är den rostguldiga, den använder jag även på Frida Skoglund i en av våra nya You Tube Videos som kommer snart :) Så letar ni efter en palett som är väldigt prisvärd, har bra pigment och behändig.

Går på små lyckomoln just nu, kanske märks på mitt pepp inlägga! haha. Ni får stå ut med min positiva energi! 

Kram på er! 

Ps. Nästa vecka åker jag till IBIZA! då kan ni räkna med bus :) ses där!Sugen på de senaste Maybelline-nyheterna? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag accepterar regler och villkor

Var god kontrollera ifall du har skrivit i din emailadress på ett korrekt sätt, och försök igen.

Har du kommit ihåg att läsa våra regler och villkor? Vänligen klicka i boxen och försök igen.

När du signar upp dig på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få de senaste nyheterna från bloggen. Genom att signa upp dig accepterar du våra regler och villkor. Läs mer

Denna sida använder sig av cookies för att spara information på din dator. Läs mer.

COOKIES:

Vad är cookies?

En cookie är en liten fil som en webbplats överför till cookie-filen i webbläsaren på datorns hårddisk så att webbplatsen kan komma ihåg vem du är.

Vi använder dem för att hjälpa dig att navigera vår hemsida effektivt och för att utföra vissa funktioner. Vi kommer inte att använda cookies för att lagra någon personlig information om dig som andra kan läsa eller förstå. Vi använder inte cookies för att spåra din Internetanvändning efter att ha lämnat vår webbplats.

Vill jag stoppa dem?

På grund av deras huvudsakliga uppgift att öka eller möjliggöra användbarhet eller platsprocesser, kan inaktiverade cookies hindra dig från att använda vissa delar av denna webbplats. Vi förklarar de cookies vi använder i tabellen samt i tredjepartscookies-sektionen under Privacy, och erbjuder dig en knapp med vilken du kan blockera cookies märkta tillval i tabellen. Det finns också en knapp med vilken du kan gå med på att acceptera valfria cookies. För tredjepartscookies förklarar vi om möjligt hur du kan blockera dessa.

Om du inte gör något val kommer du att anses ha accepterat alla valfria cookies på denna webbplats. Självklart kan du ändra dig i efterföljande besök och använda knapparna för att ändra din cookie-status på vår webbplats.

Om du vill begränsa eller blockera alla cookies som sätts av vår hemsida (vilket som vi säger kan hindra dig från att använda vissa delar av webbplatsen eller använda sajten lika lätt som du vill), eller någon annan webbplats, kan du göra detta via din webbläsares inställningar. Hjälpfunktionen i din webbläsare bör berätta hur. För mer information gå till www.aboutcookies.org

Privacy