Blogg Maybelline New York

7 tips till vinter-makeupen med Marie Thomsen

7 tips till vinter-makeupen med Marie Thomsen

Det är kallt, din hud har blivit blek och läpparna är torra. Under dessa förutsättningar kan det vara svårt att få till den perfekta makeupen. Därför har vi frågat sju snabba frågor till vår begåvade makeup-artist Marie Thomsen om hur du får en perfekt vinter-look.

1) Hur ger du din hud glöd?

Under vintern behöver min hud lite extra uppmärksamhet. För att ge min hud glöd och få den att se extra hälsosam ut använder jag en mild scrub dagligen och en extra fet ansiktskräm. När det kommer till smink använder jag en lätt och återfuktande foundation, som tillexempel Maybelline Dream Fresh BB Cream, så min hud ser fräsch och naturlig ut. För att ge min hud lite extra färg använder jag bronzer på de höga punkterna i ansiktet.

2) Vad är ditt bästa tips om hur man undviker torra läppar?

Jag har alltid läppbalsam med mig, speciellt under vintern. Jag ser till att ha med mig ett extra vårdande läppbalsam, som tillexempel Baby Lips Hydrate. Jag skrubbar även läpparna med en ansiktsskrubb när de behöver det för att få hälsosamma läppar utan fnasighet.


3) Hur hittar man en foundation som inte är för mörk?

För att vara säker på att jag har rätt nyans på min foundation har jag två olika. En mörkare för sommaren och en ljusare för vinterhyn. För perioden mittemellan blandar jag de två nyanserna för att få den rätta färgen. När jag köper en ny foundation testar jag alltid nyansen och konsistensen på min käklinje i dagsljus - det är det enda sättet för att se om färgen verkligen passar.

4) Hur håller du ditt ansikte återfuktat hela dagen?

Jag tål inte att ha torr hud, den känns tight och jag hatar det, så jag använder en fet ansiktskräm året runt. När jag behöver mer fukt kompletterar jag med en vårdande olja innan jag har på krämen. Det gör mitt ansikte återfuktat och mjukt hela dagen.

5) Vilken är den största makeup-trenden i vinter?

En stor trend i vinter är att ha smink och verkligen visa det. Efter år av den naturliga makeup-looken verkar det som att vi nu får vara mer lekfulla. Ta fram eyelinern, de färgglada läppstiften och experimentera med nya ögonskuggor. Kom bara ihåg att hålla det smakfullt. Testa Maybellines The Nudes Palette med 12 ögonskuggsnyanser eller hetta till din outfit med ett Color Show nagellack i en rolig färg!

6) Vilka tre makeup-produkter kan du inte leva utan i vinter?

Huden står i fokus. Huden måste se bra ut för att resten av makeupen också ska göra det. Jag använder en lätt foundation eller BB-cream och ett läppbalsam som håller mina läppar glänsande och kyssvänliga. Jag använder Eye Studio Master Smoky ögonskuggspenna i en brun nyans som jag suddar ut kring ögonen för att ge dem en definerad look och en ögonfransböjare så jag ser mer vaken ut. Det var redan fyra produkter men jag var tvungen att lägga till ögonfransbörjaren eftersom den gör så stor skillnad för min look.

7) Vilka tre produkter ligger alltid i din handväska under årets alla julfester?

När jag går ut ser jag till att alltid ha med mig tre produkter: Baby Lips läppbalsam, ett rouge och en eyeliner i antingen brunt eller svart. När jag vill ha en riktigt intensiv look använder jag Master Graphic liner på vattenlinjen. Fokuset ligger på ögonen när jag ska gå på julfest.

Sugen på de senaste Maybelline-nyheterna? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag accepterar regler och villkor

Var god kontrollera ifall du har skrivit i din emailadress på ett korrekt sätt, och försök igen.

Har du kommit ihåg att läsa våra regler och villkor? Vänligen klicka i boxen och försök igen.

När du signar upp dig på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få de senaste nyheterna från bloggen. Genom att signa upp dig accepterar du våra regler och villkor. Läs mer

Denna sida använder sig av cookies för att spara information på din dator. Läs mer.

COOKIES:

Vad är cookies?

En cookie är en liten fil som en webbplats överför till cookie-filen i webbläsaren på datorns hårddisk så att webbplatsen kan komma ihåg vem du är.

Vi använder dem för att hjälpa dig att navigera vår hemsida effektivt och för att utföra vissa funktioner. Vi kommer inte att använda cookies för att lagra någon personlig information om dig som andra kan läsa eller förstå. Vi använder inte cookies för att spåra din Internetanvändning efter att ha lämnat vår webbplats.

Vill jag stoppa dem?

På grund av deras huvudsakliga uppgift att öka eller möjliggöra användbarhet eller platsprocesser, kan inaktiverade cookies hindra dig från att använda vissa delar av denna webbplats. Vi förklarar de cookies vi använder i tabellen samt i tredjepartscookies-sektionen under Privacy, och erbjuder dig en knapp med vilken du kan blockera cookies märkta tillval i tabellen. Det finns också en knapp med vilken du kan gå med på att acceptera valfria cookies. För tredjepartscookies förklarar vi om möjligt hur du kan blockera dessa.

Om du inte gör något val kommer du att anses ha accepterat alla valfria cookies på denna webbplats. Självklart kan du ändra dig i efterföljande besök och använda knapparna för att ändra din cookie-status på vår webbplats.

Om du vill begränsa eller blockera alla cookies som sätts av vår hemsida (vilket som vi säger kan hindra dig från att använda vissa delar av webbplatsen eller använda sajten lika lätt som du vill), eller någon annan webbplats, kan du göra detta via din webbläsares inställningar. Hjälpfunktionen i din webbläsare bör berätta hur. För mer information gå till www.aboutcookies.org

Privacy